Díjmentes balesetbiztosítás
már holnaptól

CIG Pannónia Életbiztosító
- Partner a sikerben, társ a bajban

Most minden eddiginél jobban vágyunk a biztonságra, a stabilitásra. Engedd, hogy segítsünk!
Köss díjmentes balesetbiztosítást online!

A biztosítás megkötéséhez az alábbi adatokat kérjük megadni:

Kérdések és válaszok

Tényleg díjmentes nekem ez a biztosítás?
Igen. A „Társ a bajban” csoportos balesetbiztosítás szerződője és költségviselője a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., a biztosítottak pedig a „Társ a bajban” kampányban regisztrált magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, magyar vagy más EU-s állampolgárságú magánszemélyek. A biztosítottak részére a biztosítás a szerződés lejártáig teljesen díjmentes, semmilyen költséggel nem jár.
Milyen fedezeteket tartalmaz a biztosítás?
A „Társ a bajban” csoportos balesetbiztosítás fedezetei és biztosítási összegei: 500 000 Ft baleseti halál, 500 000 Ft baleseti rokkantság.
Mikor és hol történt balesetekre fizet a biztosító?
A biztosítás 0-24 órás védelmet nyújt. Területi hatálya pedig az egész világ.
Mikortól és meddig él a biztosítás?
A biztosítás technikai kezdete 2020.05.04. A „Társ a bajban” kampányban regisztrált biztosítottak esetében a biztosító kockázatviselése a regisztrációt követő nap 0. órájától él. A biztosítás 2021.07.01-én 0 órakor szűnik meg.
A biztosítás lejárata után újraköthetem azt?
A mostani díjmentes biztosítás egy egyszeri lehetőség, így lejárta után nem köthető újra Egyéb biztosítási lehetőségekről kérjük tájékozódjon weboldalunkon: https://www.cigpannonia.hu/biztositasok
Többször is megköthetem a biztosítást?
Egy magánszemély többszöri regisztráció esetén is csak egy biztosítottnak minősül, így a biztosítási esemény bekövetkeztekor is csak egyszeri biztosítási összeget térítünk. 

Az elmúlt hetek történései mindannyiunkat mélyen érintették. Rájöttünk arra, hogy mennyire gyorsan változhatnak meg életkörülményeink. Szeretteink és önmagunk biztonságánál semmi sem lehet fontosabb.

Engedd meg, hogy segítsünk! Egy díjmentes balesetbiztosítást ajánlunk figyelmedbe, mely egy biztos pont lehet a jelenlegi helyzetben. A biztosítás megkötéséhez csupán pár személyes adat megadása és néhány kattintás szükséges.

Kockázatviselés kezdete
A biztosítás megkötését követő nap 0. órájától

Kockázatviselés vége
2021.06.30.

Belépési kor
18-65 év

Biztosítási fedezetek
500 000 Ft baleseti halál
500 000 Ft baleseti rokkantság

Gratulálunk!
Üdvözlünk a CIG Pannónia ügyfelei között!

Biztosításod a holnapi nap 0. órájától él. A biztosítás létrejöttéről 8 munkanapon belül egy fedezetigazolást küldünk e-mail címedre.

Küldd tovább!

Segíts Te is a számodra fontos embereknek! Ajánld ismerőseid figyelmébe ezt a kivételes lehetőséget, hogy ők is biztonságban érezhessék magukat!

Lepd meg ismerőseidet ezzel a nagyszerű lehetőséggel!

Másold ki és továbbítsd az alábbi linket a számodra fontos személyeknek, hogy ők is díjmentesen juthassanak ehhez a biztosításhoz!

Pannónia Bárka Élet-, Baleset-, és Betegségbiztosítás

A jelenlegi bizonytalan helyzetben különösen fontos, hogy felkészülten tudjunk reagálni a legváratlanabb élethelyzetekre is.

Biztonságban kell érezned magadat, hogy Te is biztonságot nyújthass szeretteidnek! Frissen kötött díjmentes balesetbiztosításod mellett szeretnénk figyelmedbe ajánlani személyre szabható Pannónia Bárka Élet-, Baleset-, és Betegségbiztosításunkat, mely a szerződéskötést követő naptól fedezetet nyújt a biztosítási eseményekre.

PÉLDA:

Tamás 40 éves, 2 gyermekes családapa. Célja gyermekei jövőjének biztosítása. 10 éves biztosítási tartamú, 15 millió forintos haláleseti szolgáltatású kockázati életbiztosítást szeretne kötni. Tamásnak – a Pannónia Bárka választása esetén – ez a biztosítás havi 4 105 Forintba kerül.

(az alábbi példa nem minősül ajánlattételnek, a konkrét biztosítási díja fenti kalkulációtól eltérhet)

Szeretnél többet tudni a Pannónia Bárka biztosításról?

Nekünk a legfontosabb a Te biztonságod, így most akár otthonod elhagyása nélkül, digitálisan és papírmentesen is megkötheted a biztosításod.

ÉRDEKLŐDÖM